توضیحات
۱-۱ مقدمه
۱-۲ بیان مسئله
۱-۳ اهمیت و ضرورت
۱-۴ اهداف تحقیق
۱-۴-۱ هدف کلی تحقیق
۱-۴-۲ اهداف جزئی تحقیق
۱-۵ فرضیه های تحقیق
۱-۶ پیش فرض های تحقیق
۱-۷ محدودیت های تحقیق
۱-۷-۱ حدود تحقیق
۱-۷-۲ محدودیت های غیر قابل کنترل
۱-۸ تعریف عملیاتی واژه ها
فصل دوم- مبانی نظری و پیشینه تحقیق
۲-۱ مقدمه
۲-۲ مبانی نظری
۲-۲-۱ چاقی
۲-۲-۲ علل چاقی
۲-۲-۳ عوارض چاقی و بیماری های مربوط با آن
۲-۲-۴ بافت چربی بدن
۲-۲-۵ بافت چربی به عنوان یک اندام درون ریز
۲-۲-۶ ادیپوکاین ها
۲-۲-۷ نسفاتین- ۱
۲-۲-۷-۱ساختار اولیه پروتئین NUCB2 به عنوان پیش نمونه نسفاتین-۱
۲-۲-۷-۲ نسفاتین- ۱ محیطی: الگوهای بیان و عملکردهای بیولوژیکی آن
۲-۲-۷-۳ عوامل اثر گذار بر میزان نسفاتین-۱
۲-۲-۷-۴ نسفاتین- ۱ و فعالیت بدنی
۲-۲-۷-۵ نسفاتین- ۱ و رابطه آن با مقاومت به انسولین
۲-۲-۸ مقاومت به انسولین
۲-۲-۸-۱ رابطه فعالیت بدنی و مقاومت انسولینی
۲-۳ پیشینه تحقیق
۲-۳-۱ نسفاتین- ۱ در گروه های مختلف انسانی و بیماران
۲-۳-۲ تاثیر تمرینات استقامتی و مقاومتی بر سطوح نسفاتین-۱
۲-۳-۲-۱ پژوهش های داخلی
۲-۳-۳ تاثیرتمرینات استقامتی و مقاومتی و ترکیبی بر مقاومت به انسولین
۲-۳-۳-۱ تحقیقات داخلی
۲-۳-۳-۲ تحقیقات خارجی
فصل سوم- مواد و روش تحقیق
۳-۱ مقدمه
۳-۲ روش و طرح
۳-۳ آزمودنی های تحقیق
۳-۴ متغیرهای تحقیق
۳-۴-۱متغیر مستقل( عامل مداخله گر )
۳-۴-۲ متغیر وابسته
۳-۴-۳ متغیرهای کنترل
۳-۵ ابزار جمع آوری داده ها
۳-۶ روش جمع آوری داده ها و مراحل انجام کار
۳-۶-۱ روز هماهنگی
۳-۶-۲ روز اجرای آزمون
۳-۶-۳ برنامه ورزشی (قرارداد تمرین)
۳-۶-۳-۱ تمرین استقامتی
۳-۶-۳-۲ تمرین مقاومتی
۳-۶-۳-۳ فعالیت هوازی وامانده ساز
۳-۶-۴ اندازه گیری ویژگی های آنتروپومتریک
۳-۶-۴-۱قد و وزن بدن
۳-۶-۴-۲ شاخص توده بدن ( BMI )
۳-۶-۴-۳ درصد چربی(%BF)
۳-۶-۴-۴ توان هوازی بیشینه(vo2max)
۳-۶-۵ نحوه آنالیز نمونه های خونی
۳- ۷روش های تجزیه تحلیل آماری
فصل چهارم- یافته های تحقیق
۴-۱مقدمه
۴-۲ توصیف داده ها
۴-۳ آزمودن طبیعی بودن توزیع داده ها
۴-۴ آزمودن فرضیه ها
فصل پنجم- بحث و نتیجه گیری
۵-۱ مقدمه
۵-۲ خلاصهی تحقیق
۵-۳ بحث و بررسی۸۴
۵-۳-۱ نسفاتین-۱
۵-۳-۲ مقاومت به انسولین۸۷
۵-۴ نتیجه گیری
۵-۵ پیشنهادات پژوهشی و کاربردی۹۲
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.