توضیحات
فصل اول: مقدمه وکلیات تحقیق
مقدمه
تاریخچه پیدایش چای
مشخصات گیاه شناسی
ترکیبات چای
چگونگی پرورش چای در ایران
ارقام چای قابل کشت در ایران
کاشت چای
عوامل مؤثر در رویش گیاه چای
درجه حرارت
نور
میزان آب
کود
برداشت محصول (برگ چینی)
انواع برداشت (چین)
طول مدت برداشت (دوره برگ چینی )
نکاتی برای داشتن چای مطلوب
خشک کردن
انواع چای بر حسب خشک شدن
روش های تولید چای
مراحل خشک کردن چای در کارخانه
پلاس
مالش
تخمیر
خشک
نحوه کار با خشک کن آزمایشگاهی
شبکه عصبی مصنوعی
بیان مسئله
اهداف تحقیق
مراحل انجام تحقیق
ساختار تحقیق
فصل دوم: ادبیات وپیشینه تحقیق
پیشینه تحقیق
فصل سوم: روش تحقیق
مقدمه
تاریخچه پیدایش شبکه های عصبی مصنوعی
مزایای استفاده از شبکه های عصبی
شبکه عصبی چندلایه
الگوریتم پس انتشار خطا
مدلسازی خشک کردن چای توسط شبکه عصبی پرسپترون
انتخاب داده های ورودی به شبکه
پیکربندی شبکه عصبی
توابع فعالسازی
توپولوژی
روش الگوریتم لونبرگ – مارکوارت
بررسی عملکرد شبکه جمع بندی
فصل چهارم :محاسبات و یافته های تحقیق
مقدمه
تأثیر متغیرها بر خشک شدن
نتایج حاصل از مدلسازی توسط شبکه عصبی پیشخور و پیشرو
جمع بندی
فصل پنجم:نتیجه گیری و پیشنهادها
مقدمه
نتایج تحقیق
پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.