توضیحات
فصل اول: مقدمه
۱-۱- شیر
۱-۲- ترکیبات شیر
۱-۳- پروتئینهای شیر
۱-۳-۱- پروتئینهای آب پنیر
۱-۳-۲- کازئینها
۱-۳-۳- کازئینبتا
۱-۴- فعالیتهای زیستی کازئینها
۱-۴-۱- فعالیت چاپرون کازئینهای شیر
۱-۴-۲- پپتیدهای فعال زیستی
۱-۴-۲-۱- پپتیدهای فعال زیستی
۱-۴-۲-۲- منابع اصلی پپتیدهای فعال زیستی
۱-۴-۲-۳- برخی از خواص پپتیدهای فعال زیستی
۱-۴-۲-۳-۱- خاصیت ضد فشار خون
۱-۴-۲-۳-۲- فعالیت آنتیاکسیدانی
۱-۵- مشکلات ناشی از مصرف شیر در افراد
۱-۵-۱- عدم تحمل لاکتوز
۱-۵-۲- آلرژی به پروتئینهای شیر
۱-۵-۲-۱- معرفی انواع آزمونهای رایج جهت مطالعهی فرآیند آلرژی
۱-۵-۲-۲- آزمون الایزا
۱-۶- قندی شدن غیرآنزیمی پروتئینها
فصل دوم: مروری بر پژوهشهای پیشین
فصل سوم: مواد و روشهای تحقیق
۳-۱- مواد مصرفی
۳-۲- تهیهی محلولها
۳-۲-۱- تهیهی محلولهای کازئینی، کازئینبتا و تعیین غلظت آنها
۳-۲-۲- تهیهی محلول برادفورد و رسم نمودار استاندارد آن با
استفاده از کازئینبتا
۳-۲-۳- تهیهی محلولهای مورد نیاز برای الکتروفورز ژلی
۳-۲-۳-۱-تهیه محلول SDS 20 درصد
۳-۲-۳-۲- تهیه محلول آمونیوم پر سولفات (APS)
۳-۲-۳-۳- تهیه محلول آکریلامید و بیس آکریلامید
۳-۲-۳-۴- تهیه بافر تریس ۵/۱ مولار
۳-۲-۳-۵- تهیه بافر تریس ۵/۰ مولار
۳-۲-۳-۶- تهیه بافر تانک به حجم ۵۰۰ میلیلیتر
۳-۲-۳-۷- تهیه بافر نمونه X2
۳-۲-۳-۸- تهیه ۱۰۰ میلیلیتر محلول کوماسیبلو
۳-۲-۳-۹- تهیه محلول رنگ بر ژل
۳-۲-۴- تهیه محلول OPA به حجم ۵۰ میلیلیتر
۳-۲-۵- تهیه محلول فلورسامین
۳-۲-۶- تهیه محلول ANS
۳-۲-۷- تهیه محلول ABTS رادیکال
۳-۲-۸- تهیه عصارهی ACE از پودر استون شش خرگوش
۳-۳-روشها
۳-۳-۱- تخلیص کازئینبتا شیرگاو
۳-۳-۲- تخلیص هموگلوبین A از خون انسان
۳-۳-۳- تعیین میزان خلوص پروتئین با استفاده از SDS-PAGE
۳-۳-۴- تهیه پودر استون شش خرگوش
۳-۳-۵- قندی کردن کازئینبتا و کازئینهای شیرگاو به روش غیرآنزیمی
۳-۳-۶- آزمونهای OPA و فلورسامین برای تایید فرآیند
قندی شدن غیرآنزیمی
۳-۳-۷- مطالعهی فلورسانس ذاتی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی
۳-۳-۸- مطالعهی فلورسانس عارضی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی
۳-۳-۹- مطالعه تغییرات ساختاری کازئینهای بتای قندی و غیرقندی،
با استفاده از دستگاه دورنگ نمایی دورانی
۳-۳-۱۰- مطالعهی فعالیت چاپرونی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی
۳-۳-۱۱- هضم کازئینهای شیرگاو و کازئینبتای قندی و غیرقندی
به وسیلهی آنزیمهای تریپسین و کیموتریپسین پانکراس گاوی
۳-۳-۱۲- مطالعهی فعالیت آنتیاکسیدانی کازئینهای شیرگاو کازئینبتای
قندی و غیرقندی
۳-۳-۱۳- مطالعهی فعالیت مهار آنزیم ACE به وسیلهی کازئینبتا
قندی و غیرقندی و پپتیدهای حاصل از هضم آنزیمی آنها
۳-۳-۱۴- مطالعهی توان آلرژیزایی کازئینها و کازئینبتای قندی
و غیرقندی
۳-۳-۱۵- آزمون آماری
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱- مطالعه اثر قندی شدن غیرآنزیمی بر ساختار، فعالیتهای زیستی
(چاپرونی، آنتیاکسیدانی و مهار آنزیمACE ) و آلرژیزایی کازئینبتا
۴-۱-۱- تخلیص پروتئین کازئینبتا
۴-۱-۲- تخلیص هموگلوبینA از خون انسان
۴-۱-۳- مطالعه فرآیند قندی شدن غیرآنزیمی کازئینبتا
در حضور مادهی احیا کننده
۴-۱-۳-۱- مطالعهی قندی شدن کازئینبتا با استفاده از ترکیب OPA
۴-۱-۳-۲- مطالعه فرآیند قندی شدن غیرآنزیمی کازئینبتا با استفاده
از ترکیب فلورسامین
۴-۱-۳-۳- استفاده از ژل SDS-PAGE احیایی برای تایید فرآیند
قندی شدن غیرآنزیمی کازئینبتا
۴-۱-۴- مطالعهی فلورسانس ذاتی و عارضی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی
۴-۱-۵- مطالعه ساختار دوم کازئینهای بتای قندی و غیرقندی با استفاده
از دستگاه دورنگ نمایی دورانی
۴-۱-۶- مطالعه فعالیت چاپرونی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی
۴-۱-۷- هضم آنزیمی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی با آنزیمهای
تریپسین و کیموتریپسین
۴-۱-۷-۱- تایید فرآیند هضم آنزیمی با استفاده از ژلSDS-PAGE
(۱۵درصد) احیایی
۴-۱-۷-۲- مطالعه فعالیت آنتیاکسیدان کازئینهای بتای قندی
و غیرقندی و پپتیدهای حاصل از هضم آنها
۴-۱-۷-۳- مطالعه خاصیت مهار آنزیم ACE به وسیلهی کازئینهای
بتای قندی و غیرقندی و پپتیدهای حاصل از هضم آنزیمی آنها
۴-۱-۸- مطالعه آلرژیزایی کازئینهای بتای قندی و غیرقندی و پپتیدهای
حاصل از هضم آنزیمی آنها
۴-۲- مطالعه اثر قندی شدن غیرآنزیمی بر ساختار، فعالیت آنتیاکسیدانی
و آلرژیزایی کازئینهای شیرگاو
۴-۲-۱- جداسازی و قندی کردن کازئین شیرگاو
۴-۲-۲- تایید فرآیند قندی شدن کازئینهای شیرگاو
۴-۲-۲-۱- استفاده از ژل SDS-PAGE (12 درصد) برای تایید
قندی شدن غیرآنزیمی
۴-۲-۲-۲- استفاده از ترکیب OPA برای مطالعهی قندی شدن غیرآنزیمی
کازئینهای شیرگاو
۴-۲-۳- هضم آنزیمی کازئینهای قندی و غیرقندی شیرگاو با آنزیمهای
تریپسین و کیموتریپسین
۴-۲-۴- مطالعه فعالیت آنتیاکسیدان کازئینهای قندی و غیرقندی شیرگاو
و پپتیدهای حاصل از هضم آنها
۴-۲-۵- مطالعه آلرژیزایی کازئینهای قندی و غیرقندی شیرگاو و پپتیدهای
حاصل از هضم آنزیمی آنها به وسیلهی دو آنزیم تریپسین و کیموتریپسین
خلاصه ی نتایج
نتیجه گیری نهایی
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.