توضیحات
فصل اول کلیات
۱-۱-مقدمه
۱-۲-بیان مسأله
۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
۱-۴-اهداف مشخص تحقیق
۱-۵-سؤالات تحقیق
۱-۶-فرضیههای تحقیق
۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)
۱-۷-۱ پراکنش در جهان
۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران
۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۴ زیر گونه های A.leptodactylus
۱-۷-۵ بیماری های شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۶ فرآوری شاه میگو
۱-۷-۷ توصیف کالبد شناسی شاه میگو
۱-۷-۸ انتقال شاه میگوی صید شده
۱-۷-۹ فرآوری شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۱۰ محل نگهداری شاه میگوی زنده
۱-۷-۱۱ تخلیه ی احشاء
۱-۷-۱۲ رقم بندی
۱-۷-۱۳ شستشو
۱-۷-۱۴ پختن
۱-۷-۱۵ سرد نمودن
۱-۷-۱۶ فیله نمودن
۱-۷-۱۷ مدیریت پسماندها
۱-۷-۱۸ بسته بندی
۱-۷-۱۹ دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۲۰ دستورالعمل های HACCPو فرآوری شاه میگو
۱-۸ عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی
۱-۸-۱ نگهداری مواد غذایی در دمای پایین
۱-۸-۲ میکروارگانیسم های سایکروفیل
۱-۸-۳ اوری سایکروتروف
۱-۸-۴ استنو سایکروتروف
۱-۸-۵ دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی
۱-۸-۵-۱ دمای سرد کردن
۱-۸-۵-۲ دمای یخچال
۱-۸-۵-۳ دماهای فریزر
۱-۸-۶ حداقل دمای رشد باکتری ها
۱-۸-۷ مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار
۱-۸-۸ تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد
۱-۹ شاخص های کیفیت و فساد
۱-۹-۱ مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها
فصل دوم پیشینه پژوهش
۲-۱ مقدمه
۲-۲ جمعیت میکروبی
۲-۳ جمع بندی
فصل سوم روش شناسی
۳-۱مقدمه
۳-۲ جامعه آماری و نمونه برداری
۳-۳ ابزار های گردآوری داده ها
۳-۳-۱ مواد مورد نیاز
۳-۳-۲ محیط های کشت و لوازم و دستگاه های مورد نیاز
۳-۴ شیوه تجزیه و تحلیل داده ها
۳-۵ آزمون های شیمیایی
۳-۵-۱ اندازه گیری pH
۳-۵-۲ اندازه گیری مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( TVB-N )
۳-۵-۳ اندازه گیری اندیس تیوباربیوتوریک اسید( TBARS )
۳-۵-۴ اندازگیری اندیس پراکسید(PV)
۳-۵-۵- TBA
۳-۶ آزمون های میکروبی
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ مقدمه
۴-۲ توصیف متغییر ها
۴-۲-۱ متغییر های میکروبی
۴-۲-۱-۱ فساد میکروبیMicrobial Spoilage
۴-۲-۱-۲ شمارش کلی میکروبی(total count) به روش) pour plate (TVC
۴-۲-۱-۳ باکتری های سرمادوستPTC
۴-۲-۲ آزمون های شیمیایی
۴-۲-۲-۱ فسادشیمیایی Chemical Spoilage
۴-۲-۲-۲ اندازه گیری اسیدیته
۴-۲-۲-۳ اندیس PV
۴-۲-۲-۴-TBA
۴-۲-۲-۵-TVB-N
۴-۳ آزمون فرضیه ها و سوالات
۴-۴ آزمون های میکروبی
۴-۵ آزمون های شیمیایی
فصل پنجمبحث و نتیجه گیری:
۵-۱ یافته ها
۵-۱-۱ آزمون های شیمیایی
۵-۱-۲ آزمون های میکروبی
۵-۲ نتیجه گیری کلی
۵-۳ پیشنهادات
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.