توضیحات
فصل اول
(مقدمه)
۱- مقدمه
۱-۱- آنزیمها
۱-۲- منابع بیوکاتالیزوری
۱-۲-۱- کاربردهای صنعتی بیوکاتالیزورها
۱-۳- نشاسته
۱-۴- آمیلازها
۱-۴-۱- منابع آلفا آمیلازها
۱-۴-۱-۱- آمیلازهای باکتریایی
۱-۴-۱-۲- آمیلازهای قارچی
۱-۴-۲- طبقه بندی آمیلازها
آنزیمهای هیدرولیز کننده نشاسته به چهار گروه عمومی تقسیم میشوند:
الف) اندو آمیلازها
ب) اگزو آمیلازها
ج) آنزیمهای شاخه شکن
د) تراسفرازها
۱-۴-۲-۱- اندو آمیلازها
۱-۴-۲-۲- اگزو آمیلازها
۱-۴-۲-۳- آنزیمهای شاخه شکن
۱-۴-۳- ساختار آمیلازها
۱-۴-۴- مکانیسم عمل آلفا-آمیلاز
۱-۴-۵- کاربردهای آلفا-آمیلازها
۱-۴-۵-۱- تولید اتانل زیستی
۱-۴-۵-۲- صنایع شوینده
۱-۴-۵-۳- صنایع نساجی
۱-۴-۵-۴- کاغذ سازی
۱-۴-۵-۵- صنایع غذایی
۱-۵-۴-۶- تولید نان و شیرینی پزی
۱-۴-۵-۷- تولید شربت گلوکز و فروکتوز
فصل دوم
۲- مروری بر پژوهشهای پیشین
فصل سوم
۳- ابزار، مواد و روشهای تحقیق
۳-۱- ابزار
۳-۲- مواد
۳-۲-۱- بافرها
۳-۲-۲- مواد شیمیایی
۳-۲-۳- محیطهای کشت مورد نیاز
۳-۱-۴-کشت باکتری مولد آلفا آمیلاز و تشخیص کیفی تولید آنزیم خارج سلولی
۳-۲- بررسی سینتیک رشد و فعالیت آلفا آمیلازی باکتری در محیط کشت پایه
۳-۳- روشهای استفاده شده در مراحل سنجش و تخلیص آلفا آمیلاز
۳-۳-۱- تخلیص آنزیم آلفا آمیلاز
۳-۳-۲- تخلیص بر روی ستون DEAE-Cellulose
۳-۳-۳- سنجش فعالیت آنزیمی
۳-۳-۳-۱-روش سنجش فعالیت آنزیم
۳-۳-۳-۲-واحد آنزیمی
۳-۳-۴- سنجش پروتئین
۳-۳-۴-۱- سنجش کمی پروتئین به روش برادفورد
۳-۴- روشهای بررسی خصوصیات بیوشیمیایی آلفا آمیلاز با خلوص نسبی
۳-۴-۱- اثر غلظتهای مختلف سوبسترا بر فعالیت آلفا آمیلاز (تعیین Km و Vm)
۳-۴-۲- اثر دما بر فعالیت آلفا آمیلاز با خلوص نسبی
۳-۴-۳- اثر pH بر فعالیت آلفا آمیلاز
۳-۴-۴- بررسی پایداری حرارتی آنزیم دارای خلوص نسبی
۳-۴-۵- اثر pH بر پایداری آنزیم دارای خلوص نسبی
۳-۴-۶- روش بررسی اثر یونهای فلزی و EDTA بر فعالیت آنزیمی
۴- نتایج
۴-۱- ترشح آنزیم آلفا آمیلاز از باسیلوس لیکنیفورمیس سویه ۱۳۹۰BR
۴-۲- سینتیک رشد و تولید آنزیم آلفا آمیلاز
۴-۳- تخلیص و شناسایی آنزیم آلفا آمیلاز از باسیلوس لیکنیفورمیس ۱۳۹۰BR
۴-۴- خصوصیات بیوشیمیایی آلفا آمیلاز
۴-۴-۱- اثر pH و دما بر فعالیت آلفا امیلاز
۴-۴-۲- اثر دما بر پایداری آلفا آمیلاز سویه ۱۳۹۰ BR
۴-۴-۳- اثر pH بر پایداری آنزیم آلفا آمیلاز
۴-۶- اثر غلظتهای مختلف سوبسترا بر فعالیت آمیلاز ۱۳۹۰BR ( تعیین Km و Vmax)
۴-۷- اثر یونهای فلزی بر فعالیت آنزیم
۵- بحث و نتیجه گیری
پیشنهادات
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.