توضیحات
فصل اول: کلیات
چکیده فارسی
مقدمه
۱-۱ آنزیم ال-آسپاراژیناز
۱-۲ میکرو ارگانیسمهای تولید کننده
۱-۳ مکانیسم تنظیمکننده ترشح آنزیم آسپاراژیناز
۱-۴ کلاسهای عمومی از ال-آسپاراژیناز
۱-۵ روش تعیین سختی و ساختار ال-آسپاراژیناز
۱-۶ ویژگیهای ساختاری ال-آسپاراژیناز
۱-۶-۱ساختار مونومری آنزیم ال-آسپاراژیناز
۱-۶-۱-۱ شرح جایگاه فعال ال-آسپاراژیناز
۱-۶-۲ ساختار تترامر آنزیم ال-آسپاراژیناز
۱-۶-۳ ساختار اُکتامر آنزیم ال-آسپاراژیناز
۱-۷ انواع آنزیم ال-آسپاراژیناز برحسب منشأ جداسازی
۱-۷-۱-آنزیمهای بومی
۱-۷-۱-۱ ال-آسپاراژینازی از اشرشیا کلی
۱-۷-۱-۲ ال-آسپاراژینازی از اروینیا
۱-۷-۲ آنزیم اصلاحشدهPEG) -آسپاراژیناز)
۱-۸ کاربرد ال – آسپاراژینازها
۱-۸- ۱ مکانیسم عمل بهعنوان یک کمککننده به فرآوری مواد غذایی
۱-۸-۲ مکانیسم عمل بهعنوان یک دارو
۱-۹ علم شیمی و فارماکولوژی برای دارو
۱-۱۰ نیمهعمر دارو
۱-۱۱ مسائل و رویکردهای مرتبط با استفاده درمانی از ال-آسپاراژیناز
۱-۱۱-۱ عوارض ایمونولوژیک
۱-۱۱-۲ مقاومت در برابر آسپاراژیناز
۱-۱۱-۳ سمیت دارو
۱-۱۲ فارموکینیتیک
فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجامشده
۲_۱ تحقیقات انجامشده در ایران و خارج از ایران
۲-۱-۱ تحقیقات انجام شده بر روی باکتری های خاکزی مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز
۲-۱-۲ تحقیقات انجام شده بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز به منظور بهینه سازی
۲-۱-۳ تحقیقات انجام شده بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز با استفاده از محیط کشت اختصاصی M9
۲-۱-۴ تحقیقات انجام شد بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز با استفاده از روش نسلریزاسیون
۲-۱-۵ تحقیقات انجام شده بر روی باکتری های مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز جدا شده ار آب و رسوبات
۲-۱-۶ تحقیقات انجام شده بر روی آنزیم ال-آسپاراژیناز بر اساس روش SDS-PAGE
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱ غربالگری سویههای مولد آنزیم از خاک
۳-۲ جداسازی و کشت باکتری
۳-۲-۱ مواد و وسایل لازم جهت جداسازی و کشت باکتری از خاک
۳-۲-۲ کشت
۳-۳ فعالیت آنزیم
۳-۴ روشهای اندازهگیری آمونیاک
۳-۵ مواد و وسایل لازم بررسی فعالیت آنزیم
۳-۶ معرف آزمایش
۳-۷ خواندن جذب لولههای Test و Blank
۳-۸ مراحل کلونینگ
۳-۹ شرح مراحل کلونینگ
فصل چهارم: نتایج
۴-۱ نتایج مربوط به جداسازی
۴-۱-۱ نتایج کشت
۴-۱-۲ نتایج رنگآمیزی گرم و تستهای بیوشیمیایی
۴-۱-۳ نتایج بررسی فعالیت آنزیمی
۴-۱-۴ نتیجه آنالیز کیفی قطعه تکثیر یافته
۴-۱-۵ نتایج مربوط به مستعد سازی
۴-۱-۶ نتایج مربوط به کشت ماتریکس
۴-۱-۷ نتایج تست Quick- check
۴-۱-۸ نتایج استخراج پلازمید
۴-۱-۹ نتایج PCR تاییدی
۴-۱-۱۰ نتایج تعیین توالی نمونه
: Bacillus cereus strain
۴-۱-۱۱ نتایج تعیین توالی نمونه
: Bacillus thuringiensis strain
۴-۱-۱۲ نتایج تعیین توالی نمونه
: Oerskovia turbata
فصل ۵ نتایج
۵-۱ نتیجه
۵-۲ جمع بندی
۵-۳ محدودیت ها
۵-۴ پیشنهادها
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.