توضیحات
فصل اول
مقدمه
۱-۱بیان مساله
۱-۲ اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
۱-۳ اهداف مشخص تحقیق
۱-۴ فرضیه های تحقیق
۱-۵ قلمرو تحقیق
۱-۵-۱ قلمرو موضوعی
۱-۵-۲ قلمرو زمانی
۱-۵-۳ قلمرو مکانی
۱-۶ تعاریف واژگان
فصل دوم
مقدمه
۱-۲ نگرشی بر تحول نام تجاری در ایران
۲-۲ تعاریف برند
۲-۳ معانی نام و نشان تجاری
۲-۴ ارزش و اهمیت نام تجاری
۲-۴-۱ ارزش نام یک نام تجاری خاص برای مصرف کننده
۲-۴-۲ ارزش یک نام تجاری خاص برای سهامداران از نظر مالی
۲-۵ برندسازی
۲-۶ وجود برند
۲-۷ ارزش ویژه برند
۲-۸ دیدگاه ارزش ویژه نام و نشان تجاری کلر
۲-۹ استراتژی نام تجاری ، استراتژی کسب و کار
۲-۱۰ رویکردهای اندازه گیری ارزش ویژه برند
۲-۱۱ مدلهای ارزش ویژه برند
۲-۱۲ مدل ارزش ویژه آکر
۲-۱۳ تعریف مفاهیم و اجزای برند
۲-۱۴ بسط برند
۲-۱۵ ارزیابی بسط برند و تعمیم نگرش
۲-۱۶ تناسب درک شده از برند
۲-۱۶-۱ فرآیند طبقه بندی و معیارهای تناسب
۲-۱۷ تناسب محصول با طبقه و ارزیابی بسط برند
۲-۱۷-۱ ویژگیهای برند مادر و ارزیابی بسط آن
۲-۱۸ تاثیرات متقابل بسط برندها و برند مادر
۲-۱۹ نوگرایی مصرف کننده نسبت به مصول
۲-۲۰ مزایای بسط برند
۲-۲۱ مروری بر تحقیقات پیشین
۲-۲۱-۱ تحقیقات خارجی
۲-۲۱-۲ تحقیقات داخلی
۲-۲۲ مدل مفهومی
۲-۲۳ شرکت فرآرده های لبنی کاله
فصل سوم
۳-۱مقدمه
۳-۲ روش تحقیق
۳-۳ جامعه آماری
۳-۴ نمونه و روش نمونه گیری
۳-۵ روش گردآوری داده ها و اطلاعلات
۳-۵-۱ مطالعه کتابخانه ای
۳-۵-۲ مطالعات میدانی
۳-۶ پرسشنامه
۳-۶-۱ مقیاس و طیف ابزار اندازه گیری تحقیق
۳-۷ اعتبار و پایایی ابزار اندازه گیری پژوهش
۳-۷-۱ روایی ابزار و پژوهش
۳-۷-۲ پایایی ابزار پژوهش
۳-۸ روش تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم
۴-۱ مقدمه
۴-۲ آمار توصیفی
۴-۲-۱ بررسی توصیفی ویژگیهای دموگرافیک
۴-۲-۲ بررسی توصیفی متغیرها
۴-۳-۱ نتایج آزمون کلموگروف اسیرنوف
۴-۴ نتایج بدست آمده از رگرسیون چند متغیره
فصل پنجم یافته های تحقیق بر اساس نتایج آزمون تحقیقات
۵-۲ محدودیتهای تحقیق
۵-۳ پیشنهادهای کاربردی
۵-۴ پیشنهادهایی برای پژوهشهای آتی
منابع و مآخذ
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.