توضیحات
فصل اول: کلیات تحقیق
۱-۱ مقدمه
۱-۲ بیان مسئله
۱-۳ سؤال اصلی تحقیق
۱-۳-۱ سوال اصلی
۱-۳-۲ سؤالات فرعی
۱-۴ اهمیت و ضرورت تحقیق
۱-۵ اهداف تحقیق
۱-۵-۱ اهدف اصلی
۱-۵-۲ اهداف فرعی
۱-۶ فرضیه ها
۱-۶-۱ فرضیه اصلی
۱-۶-۲ فرضیه های فرعی
۱-۷ چهارچوب نظری تحقیق
۱-۷-۱ متغیر وابسته
۱-۷-۲ متغیر مستقل
۱-۸ تعریف اصطلاحات و واژه ها
۱-۸-۱ توانمندسازی
۱-۸-۲ اعتماد محوری
۱-۸-۳ پاسخگویی
۱-۸-۴ انعطافپذیری
۱-۸-۵ زیبایی فضای ارائه خدمات
۱-۸-۶ صحت
۱-۸-۷ سرعت
۱-۸-۸ اطلاعرسانی
۱-۸-۹ مفهوم مشتری
۱-۸-۱۰ فرآیند تحلیل سلسله مراتبی
۱-۹ قلمرو تحقیق (زمانی، مکانی، موضوعی)
۱-۹-۱ قلمرو زمانی
۱-۹-۲ قلمرو مکانی
۱-۹-۳ قلمرو موضوعی
۱-۱۰ جامعه آماری تحقیق و روش نمونه گیری
۱-۱۱ فرآیند اجرای تحقیق
۱-۱۲ جمعبندی
فصل دوم: ادبیات تحقیق
۲-۱ مقدمه
۲-۲ مفهوم کیفیت
۲-۳ ماهیت و فلسفه مدیریت کیفیت جامع
۲-۴ تاریخچه مدیریت کیفیت جامع
۲-۵ تعریف مدیریت کیفیت جامع
۲-۶ اهمیت و مزایای مدیریت کیفیت جامع
۲-۷ فرضیه ها و اصول مدل کیفیت جامع
۲-۷-۱ فرایند ها و سیستم ها منشأ بیشتر مشکلات مربوط به کیفیت می باشد
۲-۷-۲ اگر عملکرد فرایندها و سیستم ها درست باشد، محصول یا خدمت بدون نقض خواهد بود
۲-۷-۳ ارتقای کیفیت فرایندی است که پایان ندارد
۲-۷-۴ مشتری تعیین کننده نهایی کیفیت است
۲-۷-۵ اجرای مدیریت جامع کیفیت به تعهد کامل سازمانی نیاز دارد
۲-۷-۶ کارکنان کلید موفقیت اجرای مدیریت جامع کیفیت می باشند
۲-۷-۷ اجرای موفق مدیریت جامع کیفیت محتاج کار تیمی و همکاری است
۲-۷-۸ مدیریت جامع کیفیت متکی بر سنجش عملکرد می باشد.
۲-۷-۹ پیشگیری از بروز نقض کلید دستیابی به کیفیت است
۲-۷-۱۰ اجرای مدیریت جامع کیفیت محتاج برنامهریزی است
۲-۸ ابعاد مدیریت کیفیت جامع
۲-۸-۱ توانمندسازی
۲-۸-۲ اعتماد محوری
۲-۸-۳ پاسخگویی
۲-۸-۴ انعطاف پذیری
۲-۸-۵ زیبایی فضای ارائه خدمات
۲-۸-۶ صحت
۲-۸-۷ سرعت
۲-۸-۸ اطلاع رسانی
۲-۸-۹ مشتری
۲-۹ عوامل حیاتی موفقیت مدیریت کیفیت جامع
۲-۹-۱ تعهد مدیریت ارشد
۲-۹-۲ برنامه ریزی استراتژیک
۲-۹-۳ تمرکز بر مشتری
۲-۹-۴ تمرکز بر منابع انسانی
۲-۹-۵ مدیریت فرآیند
۲-۹-۶ تجزیه و تحلیل اطلاعات
۲-۱۰ مراحل اجرایی مدیریت جامع کیفیت
۲-۱۰-۱ ایجاد صلاحیتهای لازم در کارکنان از طریق آشنایی با فلسفه و اصول مدیریت جامع کیفیت ویژکیهای فرایندها و اهمیت کار تیمی برای ارتقای آنها
۲-۱۰-۲ مرحله برنامه ریزی تفصیلی
۲-۱۰-۳ مرحله اجرا
۲-۱۱پیاده سازی و اجرای TQM در سازمان
۲-۱۱-۱ مدیریتی متعهد و شریک در کار برای فراهم آوردن حمایتهای بلند مدت و از بالا به پایین در سازمان
۲-۱۱-۲ تمرکز پایدار بر مشتریان داخلی و خارجی
۲-۱۱-۳ استفاده موثر و فراگیر از نیروی کار
۲-۱۱-۴ بهبود مستمر در کار و فرآیندهای تولید
۲-۱۱-۵ رفتار با تامین کنندگان همانند رفتار با شرکا
۲-۱۱-۶ استقرار سیستم سنجش عملکرد فعالیتها
۲-۱۱-۷ مقایسه کشورهای متفاوت استفاده کننده از TQM
۲-۱۲چالش های مدیریت کیفیت جامع در سازمان های خدماتی
فصل سوم: روش تحقیق
۳-۱ مقدمه
۳-۲ روش تحقیق
۳-۲-۱ تحقیقات علمی بر اساس هدف
۳-۲-۱-۱ تحقیقات بنیادی
۳-۲-۱-۲ تحقیقات کاربردی
۳-۲-۱-۳ تحقیقات علمی
۳-۲-۲ تحقیقات علمی بر اساس چگونگی به دست آوردن دادهها
۳-۲-۲-۱ تحقیق توصیفی
۳-۲-۲-۲ تحقیق آزمایشی
۳-۳ جامعه آماری
۳-۴ نمونه آماری
۳-۴-۱ روش نمونهگیری
۳-۴-۲ برآورد حجم نمونه
۳-۵ فرآیند اجرایی پژوهش
۳-۶ روشهای گردآوری اطلاعات
۳-۶-۱ مطالعات کتابخانهای
۳-۶-۲ تحقیقات میدانی
۳-۶-۲-۱ روش پرسشنامهای
۳-۷ اعتبار پرسشنامه
۳-۷-۱ تعیین پایایی پرسشنامه
۳-۷-۱-۱ روش آلفای کرونباخ
۳-۷-۱-۲ تعیین اعتبار (روایی) پرسشنامه
۳-۷-۱-۳ اعتبار محتوا
۳-۸ تکنیکهای آماری مورد استفاده
۳-۸-۱ تحلیل رگرسیون چندگانه
۳-۸-۲ ضریب همبستگی چندمتغیره
۳-۸-۳ فرآیند تحلیل سلسله مراتبی
۳-۸-۳-۱ گام اول
۳-۸-۳-۲ گام دوم
۳-۸-۳-۳ گام سوم
۳-۸-۳-۴ گام چهارم
۳-۹ جمعبندی
فصل چهارم: یافته های تحقیق
۴-۱ مقدمه
۴-۲ بررسی توصیفی دادهها
۴-۳ یافتههای استنباطی
۴-۳-۱ آزمون فرضیه اصلی اول
۴-۳-۲ آزمون فرضیه های فرعی مربوط به فرضیه اصلی
۴-۳-۲-۱ فرضیه فرعی اول
۴-۳-۲-۲ فرضیه فرعی دوم
۴-۳-۲-۳ فرضیه فرعی سوم
۴-۳-۲-۴ فرضیه فرعی چهارم
۴-۳-۲-۵ فرضیه فرعی پنجم
۴-۳-۲-۶ فرضیه فرعی ششم
۴-۳-۲-۷ فرضیه فرعی هفتم
۴-۳-۲-۸ فرضیه فرعی هشتم
۴-۳-۲-۹ فرضیه فرعی نهم
۴-۳-۳ اولویت بندی ابعاد مدیریت کیفیت جامع با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱ مقدمه
۵-۲ نتایج آمار توصیفی
۵-۳ نتایج آمار استنباطی
۵-۳-۱ فرضیه اصلی اول
۵-۳-۱-۱ فرضیه های فرعی مربوط به فرضیه اصلی اول
۵-۴ نتیجه گیری و بحث
۵-۴-۱ فرضیه اصلی
۵-۴-۲ اولویت بندی ابعاد مدیریت کیفیت جامع بر اساس AHP
۵-۵ پیشنهادات
۵-۵-۱ در زمینه پاسخگویی
۵-۵-۲ پیشنهادات در زمینه توانمندسازی
۵-۵-۳ پیشنهادات در زمینه زیبایی فضای ارائه خدمات
۵-۵-۴ پیشنهادات در زمینه صحت ارائه خدمات
۵-۵-۵ پیشنهادات در زمینه سرعت ارائه خدمات
۵-۵-۶ پیشنهادات در زمینه اطلاع رسانی در ارائه خدمات
۵-۵-۷ پیشنهادات در زمینه انعطاف پذیری در ارائه خدمات
۵-۵-۸ پیشنهادات در زمینه رعایت ملاحظات ارزشی و اعتقادی مشتریان
۵-۶ پیشنهادات برای تحقیقات آتی
۵-۷ محدودیت های پژوهش
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.